Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

PERUTTU - Boffermiekkailu - KURSSITiedot

Paikka Opistotie (Opistotie 2, 70200 Kuopio)
Ajankohta 23.4.2016 klo 13:00 - 18:00
Tyyppi Kurssi
Vastaava Paula Pirhonen
Lisätietoja MITÄ? On aika tutustua boffauksen saloihin! Kyse on hauskan pitämisestä ja itsensä haastamisesta. Kurssi on tarkoitettu boffermiekkailun vasta-alkajille, pääset tutustumaan sääntöihin ja oman miekan tekemiseen.

MILLOIN? Kurssi kestää kaksi päivää: Lauantai 23.4. klo 13-18, sunnuntai 24.4. klo 13-16.
MISSÄ? Opistotien liikuntasali - Opistotie 2 (Savonia kampus)
KUKA? Paula Pirhonen on kurssin vastuuvetäjä.

KURSSIMAKSU? Jos osallistut omalla miekalla (joka on sääntöjen mukaan tehty!) - hinta on 0 euroa. Jos osallistut kurssille ja teet siellä itse miekkasi - hinta on 10 euroa (sis. materiaalikulut yhteen miekkaan tai kahteen tikariin tai yhteen heittokeihääseen).

ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu tämän tapahtuman kautta 21.4. mennessä. Jos haluat tehdä oman miekan kurssilla, ilmoita siitä 21.4. mennessä Paulalle: pirhonenpaula@gmail.com. Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-tarra.

Pue yllesi rennon urheilulliset vaatteet, mieluiten otellaan paljain jaloin. Koska ohjelma on lauantaina viisituntinen, ota mukaasi reilut eväät ja juotavaa. Miekkapajaa voi nopeuttaa tuomalla oman mattoveitsen tai puukon (kannattaa nimetä omansa) ja tutustua etukäteen ohjeisiin netistä: http://wiki.sotahuuto.fi/index.php/Miekan_teko-ohjeet.
Materiaalit saat paikan päältä.

Boffaus on urheiluhenkistä taistelua pehmustetuilla itse tehdyillä aseilla. Siihen ei tarvita erityisiä suojavarusteita, mukaan voi tulla mihin vain porukkaan jos omistaa sääntöjen mukaisen aseen.

Lajissa urheillaan joukkueissa, kaksintaisteluna tai pelin muodossa. Säännöt ovat yksinkertaiset ja niiden noudattaminen sekä osumien laskeminen on helppoa. Osuma käteen tai jalkaan poistaa kyseisen ruumiinosan käytöstä. Osuma keskivartaloon tai kahden käden tai kahden jalan menetys aiheuttaa putoamisen.

Boffaus sopii kaikille yli 15-vuotiaille, myös aikuisille. Kohderyhmänä aktiivisimmillaan ovat nuoret ja nuoret aikuiset, laji tarjoaa adrenaliinia ja leikinomaista mutta rankkaa liikuntaa seikkailunhaluisille. Boffaus sopii kaikille vartalotyypeille ja siinä voi olla hyvä, vaikka ei olisikaan nopea tai vahva liikkeissään. Tule kokeilemaan!

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 48 tuntia ennen tapahtumaa.